Очаква се дневният ред на лидерите също така да обхване

...
Очаква се дневният ред на лидерите също така да обхване
Коментари Харесай

Байдън и италианският президент Мелони ще проведат разговори във време на притеснения за Украйна, политически насрещни ветрове у дома

Очаква се дневният ред на водачите също по този начин да обхване напъните на Съединени американски щати, Египет и Катар за реализиране на удължено преустановяване на огъня сред Израел и Хамас.

Американският президент Джо Байдън е хазаин на италианския министър председател Джорджия Мелони в петък за диалози в Белия дом, до момента в който американският водач на Демократическата партия се бори да убеди републиканците в Камарата на представителите да одобряват закон, който ще добави помощта за Украйна и защото и двамата водачи са изправени пред политически насрещни ветрове вкъщи.

Байдън се опита да увери европейските водачи, че Съединени американски щати остават зад Украйна, макар че не съумя да завоюва приемането на спомагателен пакет задгранична помощ, който включва 60 милиарда $ за Украйна в допълнение към 35 милиарда $ ( 32,3 милиарда евро) за Израел и Тайван. Законодателството беше признато в Сената, само че ръководителят републиканец Майк Джонсън отхвърли да го подложи на гласоподаване в Камарата на представителите.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР