Очаква се днес Xiaomi да представи новата серия смартфони Redmi

...
Очаква се днес Xiaomi да представи новата серия смартфони Redmi
Коментари Харесай

Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ ще получи флагманска LDDR5 памет и 120W бързо зареждане

Очаква се през днешния ден Xiaomi да показа новата серия смарт телефони Redmi Note 13 Pro. В навечерието на събитието компанията разкри нови детайлности за тези устройства. Според формалната страница на Redmi в обществената мрежа Weibo, серията Note 13 Pro ще предлага 16 GB LPDDR5 RAM и 512 GB UFS 3.1 флаш памет, които нормално се срещат в премиум и флагмански смарт телефони, а не в смарт телефони от междинен клас.

В обявата не се прецизира за кой модел се отнася това – Note 13 Pro или Note 13 Pro+, макар че можем да предположим, че става въпрос за втория. Продуктовата страница включва и тийзър по отношение на поддръжката на 120W бързо зареждане и потенциала на батерията от 5000 mAh. Според анализаторите от GSMArena, моделът Note 13 Pro+ ще разполага с тези спецификации, до момента в който Note 13 Pro евентуално ще има по-малка мощ на зареждане, да вземем за пример 67W.

Очаква се серията да включва три модела – Note 13, Note 13 Pro и Note 13 Pro+. Note 13 и Note 13 Pro ще получат 4 nm чип Snapdragon 7s Gen 2, показан в края на предходната седмица. Що се отнася до Note 13 Pro+, компанията удостовери, че той ще се зарежда от чипа MediaTek Dimensity 7200 Ultra, разгласен на 11 септември.

Известно е, че смарт телефоните Redmi Note 13 Pro са устройства от междинен клас. При изискване, че е обезпечена допустима цена с такива характерности, новостите може и да провокират същинска „ стихия “ на пазара на „ междинния клас “.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР