Очаква се днес прикуратурата да внесе искане в Софийски градски

...
Очаква се днес прикуратурата да внесе искане в Софийски градски
Коментари Харесай

Прокуратурата ще поиска постоянен арест за Кристиан Николов


Очаква се през днешния ден прикуратурата да внесе искане в Софийски градски съд за непрекъснат арест на Кристиан Николов. От държавното обвиняване ще стимулират настояването с заплаха, че в случай че е на независимост Кристиан може да извърши друго закононарушение и да се укрие, съобщи БГНЕС.

Заради изключителното състояние, съвещанието ще се организира онлйан.

Във вторник неговата майка – Десислава Николова, получи мярка за неотклонение – парична гаранция в размер на 100 хиляди лв.. Защото е предоставила автомобила на дрогирания си наследник.

В ареста поради тежката злополука са още синът на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов – Георги, и приятелката на водача – 21-годишната Симона Цветкова. Георги и Симона избягаха от мястото на случая незабавно след него, само че в този момент са арестувани.

На връх Великден зад волата на мощния джип, врязал се в автомобила на журналиста, бил 22-годишният Кристиан, използвал опиати. “Ауди ”-то с висока скорост влиза откъм гърба в колата на Цветков, който чака на червен светофар на кръстовището на улица „ Хенрик Ибсен ” с бул. „ Черни връх ”. На записи от охранителни камери в региона се вижда, че шестима пешеходци минават единствено няколко секунди по-рано на пешеходната пътека и безусловно са избавени на косъм от съдбовен край.

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР