Очаква се днес премиерът Бойко Борисов да обяви на извънредна

...
Очаква се днес премиерът Бойко Борисов да обяви на извънредна
Коментари Харесай

Смайващ слух от редиците на ГЕРБ: Борисов излиза в отпуск, Сачева довършва мандата

Очаква се през днешния ден министър председателят Бойко Борисов да разгласи на изключителна конференция, че се отдръпва от поста министър -председател. Причината, която щял да изтъкне е стягане на редиците на ГЕРБ за изборите. До тогава той щял да е в отпуск. Като негов заместител Борисов щял да уточни общественият министър Деница Сачева, която доста от членовете на партията припознават като човек на ДСБ. Причината е, че през 2013г. тя бе претендент на тази партия за народен представител и гневен съперник на Борисов. Сега е считана за фаворитка и човек, който може да сдобри десни, леви и центристи. Този слух върви из редиците на партията, настояват нейни представители пред Ефир 2.
Междувременно, през днешния ден се организира Национална конференция на ГЕРБ в " София Тех Парк ", на която не са допускани медии. Това беше авансово оповестено. Ще се разчита на онлайн стриймване от държавната пресслужба. Началото на срещата е оповестено за 12 часа, само че членове на партията към този момент се събират на мястото. Информацията идва от протестиращи на место, които желаят да ги блокират в постройката.
В същото време стана ясно, че шефът на пресценетъра на Министерския съвет Севделина Арнаудова напуща поста си, с цел да се посвети на идните избори.
И още: Излезе запис на Сачева, в който упреква ГЕРБ в рекет (ВИДЕО)
 
Прочети още:
© Actualno.com
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР