Очаква се днес от ПП-ДБ и ГЕРБ- да дадат общ

...
Очаква се днес от ПП-ДБ и ГЕРБ- да дадат общ
Коментари Харесай

Проектокабинетът е готов: Очаква се ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС да обявят състава му

Очаква се през днешния ден от ПП-ДБ и ГЕРБ- да дадат общ брифинг, на който да бъде разгласен съставът на кабинета. В четвъртък вечерта стана ясно, че двете обединения към този момент са се разбрали за поименния лист с министрите.

Остава сделката и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова да се сменят на ротационен принцип на поста министър-председател за период от 9 месеца.

Излезе и всекидневен лист с проектокабинета. Сред имената остава това на като министър на финансите. Тодор Тагарев  Тодор Тагарев Тодор Тагарев е министър на защитата от 12 март до 29 май 2013 година Тагарев е роден е на 18 април 1960 година би поел защитата, а сегашният началник на ГДБОП Калин Стоев - вътрешните работи.

Проектокабинетът е подготвен, а Денков удостовери за листата с министри. „ На всички национални препоръки на партиите от обединението „ - Демократична България ” беше признат съставът на държавното управление. Предложили сме това, което излезе в края на деня ”, уточни той.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР