Очаква се Джо Байдън да обяви кампанията си за преизбиране

...
Очаква се Джо Байдън да обяви кампанията си за преизбиране
Коментари Харесай

Очаква се Байдън да обяви кандидатурата си за президент на САЩ през 2024 г.

Очаква се Джо Байдън да разгласи акцията си за преизбиране през 2024 година още във вторник, с което евентуално ще сътвори предпоставки за ексклузивен реванш с Доналд Тръмп.

Стартът във вторник ще се състои тъкмо четири години откакто Байдън разгласи кандидатурата си за президент през 2020 година, в която той предизвести, че " душата " на нацията е заложена на карта след четири бурни години под ръководството на Тръмп.

Повече от две години след началото на президентство си Байдън се бори да преодолее политическите и културните разделения, които съгласно него раздират американското общество.

След по-доброто от предстоящото показване на демократите на междинните избори през ноември Байдън намерено съобщи желанието си да се кандидатира за втори мандат. В продължение на месеци въпросът не беше дали ще се кандидатира, а по кое време и по какъв начин ще разгласи това.

Точно преди да напусне Ирландия по-рано този месец, Байдън съобщи, че пътуването до страната на предците му е засилило " възприятието на оптимизъм " за това, което може да реализира. Той съобщи пред кореспонденти, че " сметката " за втори мандат е приключена и той възнамерява да се кандидатира. Байдън съобщи, че това ще бъде оповестено " относително скоро ".

Запитан още веднъж в понеделник, Байдън отговори:

" Казах ви, че възнамерявам да се кандидатирам. Ще ви оповестя напълно скоро. "
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР