Очаква се депутатите да гласуват отново по внесения втори вот

...
Очаква се депутатите да гласуват отново по внесения втори вот
Коментари Харесай

Депутатите гласуват отново по вота на недоверие към кабинета

Очаква се депутатите да гласоподават още веднъж по импортирания втори избор на съмнение към кабинета " Денков “, който е за " несправяне в областта на националната сигурност и защитата ". Миналата седмица в четвъртък нямаше кворум за поисканото прегласуване, а в петъкзаседанието на Народното събрание не започнаотново заради липса на кворум, заяви Българска телеграфна агенция.

По-късно денем отГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, след среща със съпредседателя на " Продължаваме промяната “ и финансов министър Асен Василев, обявиха, че тази сряда ще се записват и ще покажат единение на евроатлантическото болшинство.

От Българска социалистическа партия призовахавчера всички, в това число ГЕРБ-СДС и " Продължаваме промяната - Демократична България “, да поддържат вота на съмнение, да се завършва със " сглобката “ и да се възстановява обстановката.

В плана за работа на Народното събрание тази седмица е иратификация на съглашение за безплатно даване на бронирана транспортна техника на Украйна, която комисията по защита утвърди през вчерашния ден. Със съглашението България ще даде на Украйна бронирана транспортна техника с наличното към нея въоръжение, както и аварийни елементи за обслужването ѝ, с отпаднала нужда за потребностите на Министерството на вътрешните работи.

Първото четене на промени в Закона за тютюна, тютюневите и обвързваните с тях произведения също е включено в проектопрограмата.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР