Очаква се бТВ да получи санкция от СЕМ заради риалити

...
Очаква се бТВ да получи санкция от СЕМ заради риалити
Коментари Харесай

СЕМ наказва Ергенът

Очаква се бТВ да получи глоба от Съвет за електронни медии поради риалити шоуто Ергенът. Причината – наличието му е неподходящо за детската публика. Ще бъдат наложени и административни санкции на малкия екран, защото едвам в петия епизод е обозначила, че има продуктово позициониране. Това реши обновеният състав на Съвета за електронни медии, който се събра на първото си съвещание. В съвета са пристигнали 44 писма на гневни фенове, като всичките са сериозни към предаването.

 

В тях шоуто е несъмнено като вулгарно и просташко. 35 от писмата са след излъчения на 13-и май епизод, в който Виктория наскърбява Александра и я заля с чаша вода. Членовете на Съвет за електронни медии се сплотиха към това да поканят малкия екран на диалог.

 

Тази вечер е финала на шоуто, а откакто се извини обществено на Александра в профила си в Инстаграм за това, че не я отбрани от нападките на Виктория, най-желаният ерген у нас, предложения дамата на кафе в центъра на София. Двамата бяха хванати да си приказват сладко в заведение от случен минувач, който разгласява фрагмента във Facebook.
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР