Очаква се бившият президент Доналд Тръмп да присъства на съдебно

...
Очаква се бившият президент Доналд Тръмп да присъства на съдебно
Коментари Харесай

Тръмп ще присъства на предварителното изслушване по делото за „мълчаливи пари“ в Ню Йорк

Очаква се някогашният президент Доналд Тръмп да участва на правосъдно чуване с високи залози в понеделник в Манхатън, малко по-малко от три седмици преди плануваното начало на наказателния му развой — произвеждане, което ще бъде първото в историята на Съединени американски щати.

Първоначално процесът трябваше да стартира в понеделник по делото, което се концентрира към това, което окръжният прокурор на Манхатън Алвин Браг сподели, че са фалшифицирани бизнес записи, свързани с възобновяване на разноски за " hush money “ заплащане на кино звезда за възрастни. Планът беше провален при започване на март, когато нови материали, свързани със случая, бяха предадени на двете страни от Министерството на правораздаването. Тръмп се пледира за почтен по обвиняванията.

Неговата отбрана изиска или по-продължително отсрочване на процеса - до три месеца - или цялостно уволняване, обвинявайки офиса на Браг, че преднамерено е положил несъответстващи старания да получи документите. Прокурорите споделиха, че са поискали документите предходната...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР