Очаква се безмилостната гореща вълна, която опече повече от Съединените

...
Очаква се безмилостната гореща вълна, която опече повече от Съединените
Коментари Харесай

Горещите температури продължават да се задържат, докато горещата вълна се разширява, като се очакват рекордни температури в САЩ

Очаква се безмилостната гореща вълна, която опече повече от Съединените щати през миналата седмица, да продължи и да се разшири този уикенд.

Милиони американци – изключително тези в гъсто популации кулоар междущатска автомагистрала 95 са под предизвестия или предизвестия, свързани с жегата, защото се чака стискащата горещина да доближи рекордни температури в някои региони. На някои места влажността ще докара до стойностите на топлинния показател доникъде на 100-те.

Синоптиците от Националната метеорологична работа (NWS) споделиха в събота, че чакат високите температури да бъдат в средата на -горната част на 90-те от централните и южните равнини до Източното крайбрежие.

да останете вътре или да отидете в центрове за изстудяване.

„ Топлинното безсилие е действително нещо. И по тази причина желаеме нашите поданици да са в сигурност от рискови горещини ", сподели Фрийман. „ Пийте доста вода, носете необятни облекла, носете шапка, стойте на открито. Избягвайте топлината на слънцето през тези пикови ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР