Очаква се Аватар 2“ да излезе през декември 2021 година.

...
Очаква се Аватар 2“ да излезе през декември 2021 година.
Коментари Харесай

Джеймс Камерън планира нови три части на “Аватар”

Очаква се „ Аватар 2 “ да излезе през декември 2021 година. Но Джеймс Камерън е решил да не стопира дотук. Продължението ще бъде последвано от още две елементи: „ Аватар 3 “ (2023) и „ Аватар 4 “ (2024).

В формалния Туитър акаунт на кино лентата “Аватар ” бяха оповестени нови фрагменти от фотосите на продължението на блокбастъра на Джеймс Камерън. Те демонстрират, че актьорите са потопени във вода, а режисьорът управлява процеса от платформа, конфигурирана над басейна.

“Интересен факт: белият пласт, който се намира на повърхността, се състои от топки от пяна. Те не пропущат светлина и по този метод не пречат на подводните фотоси ”, се споделя в описанието на фрагментите.

На тях се вижда, че актьорите са облечени в костюми със датчици за хващане на придвижването. Следователно е допустимо те да са част от фантастичните жители на планетата Пандора. Останалите детайлности се пазят в загадка.

По-рано на същата страница беше оповестена фотография на актрисата Сигорни Уивър, чиято героиня, доктор Грейс Аугустин, умря в първата част. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР