Очаква ни вълнуваща есен с програмата на каналите на bTV.

...
Очаква ни вълнуваща есен с програмата на каналите на bTV.
Коментари Харесай

Очаква ни вълнуваща телевизионна есен с програмата на bTV

Очаква ни вълнуваща есен с програмата на каналите на bTV. Какво можем да чакаме – завесата повдига програмният шеф на bTV Media Group Маргарита Александрова.

Тя разкрива и новостите в дневните развлекателни стратегии, тематичните канали и онлайн платформата VOYO, като разяснява и по какъв начин се трансформират усетите на потребителите на медийно наличие.

Какво ново ще ни предложат развлекателните излъчвания от дневната стратегия на bTV?

– Нашето утринно токшоу с Десислава Стоянова и Александър Кадиев „ Преди обед “ към този момент стартира. В него продължаваме с одобрените рубрики, като „ Гладиатори в кухнята”, рубриката на доктор Щонова, „ Не/зависимите”, само че ще забележим и нещо ново.

За първи път красивата Диляна Попова, която познаваме и от нашите сериали и предходни реалити формати, дружно със международния топ модел Кристина Милева се впускат в премеждие да търсят бъдещи модели, които се нуждаят от професионална помощ. В тази графа на „ Преди обед” ще забележим всичко, което се случва зад кулисите в процеса на основаване на един топ модел.

Тази събота стартира новият сезон на „ Карбовски: Втори план”. Авторът ще продължи да третира тематики като демографската рецесия, потребността от просветеност, спорните мемоари за комунизма в същия автентичен, документален жанр, в какъвто води предаването и до в този момент.

„ Шоуто на Слави” и „ Папараци” ще продължат да забавляват феновете в делничките вечери и в неделя, а през уикенда чакаме нови истории в „ Мармалад”, „ Непознатите” и „ Търси се”.

Какво ново ще предложат тематичните канали на bTV? Какво се търси в тези канали?

– Докато в bTV подчертаваме най-вече на местна продукция, основни за тематичните канали са чужденстранните заглавия.

Голяма част от тях са непознати филми и сериали. В момента разполагаме с най-хубавите кино заглавия на пазара с помощта на огромните покупко-продажби, които имаме с интернационалните студия Warner Bros., Twentieth Century Fox, NBC, Universal и Paramount.

Друго, което доста се цени в тематични канали, е екслузивното спортно наличие. bTV Action и Ring не престават да излъчват най-престижните футболни шампионати на УЕФА Шампионска лига и „ Лига Европа”.

bTV Action се наложи като канала, на който всяка вечер феновете привикнаха да гледат екшън филми и сериали. Запазваме слота на вечерния екшън филм от 22 ч. И тази есен сме подготвили няколко примиерни сезона – на „ Стрелата”, „ Кости” и „ Смъртоностно оръжие”.

Филмовата ни телевизия bTV Cinema ще предложи на феновете премиерно заглавие ни всеки понеделник, също така ще имаме тематични седмици, които ще бъдат отдадени на избран артист или режисьор – това е добре наложена процедура в bTV Cinema.

bTV Lady ще изненада феновете с нов бразилски сериал, с нов сезон на „ Топ модели”, още нещо ново е специфичният часови пояс в неделя от в 18 ч., когато ще излъчваме сантиментални филми.

bTV Comedy ще продължи да радва най-младите фенове с екслузивно комедийно наличие. Там ще запазим емблематичните за канала испански сериали. Освен това ще предложим нови сезони на няколко комедийни заглавия, сред които „ Супермаркет”, „ Изгубеняци” и „ Бруклин 99”.

Предвиждате ли ново извънредно наличие на VOYO? Кои са най-търсените заглавия там?

– Voyo продължава сполучливо да се развива в няколко насоки, като екслузивно спортно наличие. Там онлайн потребителите ни ще могат да намерят екслузивни мачове от „ Шампионска лига” и „ Лига Европа”, които не се излъчват в ефира.

Освен това продължаваме да попълняме библиотеката си от кино заглавия. Имаме екслузивни, които са налични единствено на VOYO, следва да пуснем и доста нова анимация.

Подготвили сме два съветски сериала, които са още веднъж особено за VOYO, както и видеопроект, обвързван с „ Фермата” – персоналните дневници на участниците в шоуто.

Как се трансформират усетите на феновете – към повече българско или повече задгранично наличие, към ТВ или онлайн канали, и кои са най-предпочитаните жанрове?

– Най-важният фактор за триумфа на една стратегия е качеството на нейното наличие. Независимо дали програмата е българска или задгранична, без значение дали се излъчва в малкия екран или онлайн. Ключът е наличието.

Не е от голяма важност произходът на програмата или платформата, на която фенът е избрал да я гледа. Затова ние подчертаваме върху високото качество на наличието. И несъмнено, доста е значимо и разнообразието.

Ние в bТV Media Group се стремим да предлагаме на нашите фенове най-хубавия микс от български и задгранични стратегии, които са в разнообразни жанрове – кино, документалистика, реалити и токшоу.

Цялото изявление гледайте тук:

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР