Очаква ни труден мач срещу много добър и доказан в

...
Очаква ни труден мач срещу много добър и доказан в
Коментари Харесай

Дунав се надява на три жизненонеобходими точки срещу Черно море

Очаква ни сложен мач против доста добър и потвърден в Първа лига тим. Това съобщи треньорът на Дунав Малин Орачев преди мача на неговия тим против Черно море в Русе в неделя от 12:30 ч. на Градския стадион в Русе.

Той добави, че към този момент има тактика за мача, която да донесе триумфа на „ драконите”. " През последните две седмици работихме крепко и се надявам, че макар дребното време ще извлечем изгоди от мача. Трите точки са ни жизненонеобходими. Напрежението обаче не трябва да ни пречи. Важно е да се раздадем и да покажем най-хубавото, с цел да стигнем до по този начин мечтаната победа”, показа още Орачев.

За мача против Черно море той ще може да разчита на всички свои футболисти с изключение само на трайно контузения Красимир Станоев. " Въпросът е да запазим успокоение. Трябва да вземаме каквото можем от тимовете и да печелим точки. Има още много мачове. Както се обрисува, ще играем във втората осмица. Въпросът е да запазим успокоение и с няколко положителни игри можем да излезем от тази обстановка и тимът ни да не изпадне, което е главната ни цел”, разяснява и единият от главните футболисти на Дунав Васил Шопов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР