Очаква ни топло, но облачно времеОблачността над по-голямата част от

...
Очаква ни топло, но облачно времеОблачността над по-голямата част от
Коментари Харесай

Очаква ни топло, но облачно време

Очаква ни топло, само че облачно време

Облачността над по-голямата част от страната ще е раздрана, междинна и висока. През нощта в низините и равнините още веднъж ще се образува ниска облачност или мъгла, като видимостта ще остане понижена и в часовете до обяд.

През деня ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток, в Дунавската низина – от изток-североизток.

Минималните температури ще са сред 2° и 7°, в София – към 4°; оптималните ще са сред 15° и 20°, по-ниски в крайните източни региони, в София – към 15°.

Привечер от югозапад облачността ще стартира да се усилва и вплътнява и през нощта против петък тук-там в Западна България ще превали слаб дъжд.

Това заяви дежурният синоптик от Национален институт по метеорология и хидрология.

Значителна облачност в планините В планините облачността преди обяд ще забележителна, а след обяд раздрана, най-вече междинна и висока. Привечер от запад ще се усили и вплътни, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан южен вятър, който вечерта ще се усили. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 11°, на 2000 метра – към 5°. Слаб вятър по Черноморието Над Черноморието в часовете до обяд ще е облачно и мъгливо. Около пладне видимостта ще се усъвършенства, ниската облачност ще се раздра и ще намалее. Ще духа слаб югоизточен вятър. Максималните температури ще са сред 8° и 11°. Температурата на морската вода е към 8°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР