Очаква ни слънчева сряда, петъкът идва с дъжд и сняг.

...
Очаква ни слънчева сряда, петъкът идва с дъжд и сняг.
Коментари Харесай

Очаква ни слънчева сряда, петъкът идва с дъжд и сняг

Очаква ни слънчева сряда, петъкът идва с дъжд и сняг. Днес ще доминира слънчево време, преди обяд тук-там в равнинната част от страната с мъгла или ниска облачност. Вятърът ще е със западна съставния елемент, слаб, в източните региони – до сдържан, вечерта ще се усили. Максималните температурите ще са сред 3° и 8°, в регионите с по-трайна мъгла – малко по-ниски, в София – към 3°.

По Черноморието ще доминира слънчево време

До обяд на обособени места ще е с ниска облачност или мъгла. Ще духа до сдържан, най-вече северозападен вятър, оповестява Национален институт по метеорология и хидрология. Максималните температури ще са 5°-7°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала, в най-северните региони – краткотрайно 3 бала.

В планините ще доминира слънчево време

На места основно преди обяд ще е мъгливо. Ще духа мощен северозападен вятър, който вечерта още ще се усили. Максималната температура на височина 1200 m ще е към 3°, на 2000 m – към минус 4°.

В четвъртък с сдържан и мощен северозападен вятър ще премине атмосферно разстройване. От запад на изток ще има краткотрайни нараствания на облачността, съвсем без превалявания. Температурите за малко ще се покачат.

В петък ще се задържи много прохладно, с сдържан и краткотрайно мощен северозападен вятър. Облачността ще е променлива, постоянно забележителна. На места ще превали едва, дъжд и сняг.

 

Още вести четете в категория България.

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР