Очаква ни слънчев и топъл неделен ден. Сутринта в източните

...
Очаква ни слънчев и топъл неделен ден. Сутринта в източните
Коментари Харесай

Какво време ни очаква в следващите дни

Очаква ни безоблачен и топъл неделен ден. Сутринта в източните региони ще се образува краткотрайна мъгла. През деня ще е слънчево, след обяд – горещо. Максималните температури ще са сред 32 и 37 градуса. В планините ще е уместно за туризъм. По Черноморието денем ще е слънчево и ще духа слаб източен вятър.

В понеделник и вторник ще се задържи най-вече слънчево, само че ще има и краткотрайни нараствания на облачността. Дневните температури едва ще се намалят, само че към момента ще са много по-високи от нормалните, оповестява NOVA.

В сряда ще има повече облаци и тук-там ще превали. Температурите ще се намалят още малко.

В четвъртък ще доминира облачно време и още веднъж ще има валежи, като в обособени региони преваляванията краткотрайно ще са интензивни и съпроводени с гръмотевици. От северозапад с увеличаване напразно бързо ще нахлува леден въздух. Средната оптималната температура за страната денем ще доближи 21 градуса.

На празничния 22 септември ще бъде прохладно и хладно, с променлива облачност, като към момента тук-там ще има и валежи. Очаква се температурите тогава денем също да доближат към 21 градуса.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР