Очаква ни кратко стабилизиране на времето, но в края на

...
Очаква ни кратко стабилизиране на времето, но в края на
Коментари Харесай

Ще има ли лято? Синоптичката Евгения Егова извади мокри ГРАФИКИ за нови порои, носени от студент фронт в близките дни

Очаква ни малко стабилизиране на времето, само че в края на тази седмица и началото на идната - още веднъж превалявания и предупредителни кодове. Това сподели в утринния блок на Българска национална телевизия синоптикът Евгения Егова от Института по метеорология и хидрология.

„ Над 115 литра дъждове са паднали в Северна България, което донесе големи вреди. Месецът през цялото време е по-влажен от нормалното “, изясни тя.

Синоптикът Боряна Маркова разгласи новината, която мнозина българи чакаха с неспокойствие

„ До момента за София междинната температура е малко по-ниска от нормалната. По Черноморието времето е доста по-приятно “, съобщи Егова.

„ През почивните дни ще премине слабоизразен леден атмосферен фронт, който ще донесе още веднъж превалявания - основно в Югоизточна България и планинските региони. В понеделник още веднъж ще има навлизане на леден въздух. Количествата превалявания при започване на идната седмица още веднъж ще са съществени. Очакват се още веднъж предизвестия “, предвижда синоптичката.

„ Надяваме се през август температурите да се възстановяват и да се радваме на същинско лято “, добави тя.



Какво ще е времето по дни и часове може да видите в рубриката на БЛИЦ, в която ви осведомяваме в действително време какви са климатичните условия в страната
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР