Очаква ни интересен ден. Имаме четири финалистки на финалите на

...
Очаква ни интересен ден. Имаме четири финалистки на финалите на
Коментари Харесай

Зад успехите на Йонузова стоят много работа и желание, смята треньорът й

" Очаква ни забавен ден. Имаме четири финалистки на финалите на Европейското състезание по бокс в София. Това не се е случвало от години ", сподели за Българска телеграфна агенция помощник-треньорът на националния отбор по бокс Фикрет Ереджебов.

Възпитаничката на Ереджебон Мелис Йонузова, която е родом от Търговищко, ще се бие от 17 часа.

" Мисля, че Мелис ще стане европейска шампионка ", разяснява треньорът, поел девойката още от деветокласничка и въвел я в света на спорта. 19 годишната Йонузава /64 кг/ ще срещне на финала Сема Чалъшкан от Турция.

Ереджебов разяснява, че зад триумфите на Мелис стои доста работа и предпочитание. След предварителни диалози с бащата на девойката тя влиза в залата, с цел да оказва помощ. Изкушена от спорта, остава там, с цел да печели борби и и натрупа триумфи за себе си, за родния край и за България.

Сега Мелис Йонузова е във цветуща форма. Предстои й да учи в НСА и несъмнено, присъединяване в Световното състезание, сподели персоналният й треньор Ереджебов.

Преди дни - за празника на Омуртаг - 7 юни, Йонузова получи 2 000 лв. от община Омуртаг за достиженията си в спорта, управлението на община Антоново също поддържа землячката си с парично подаяние.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР