Очаква ни един много труден мач срещу дисциплиниран отбор, какъвто

...
Очаква ни един много труден мач срещу дисциплиниран отбор, какъвто
Коментари Харесай

Саша Илич: Срещу Черно море ще е много трудно

" Очаква ни един доста сложен мач против порядъчен тим, какъвто е Черно море. Няма да е елементарно, само че ЦСКА във всеки мач излиза за победа. Надявам се, че ще победим и на следващия ден ", съобщи треньорът на ЦСКА Саша Илич преди тимът да отлети за Варна. Утре ЦСКА гостува на локалния Черно море.

Искам да бъдем съсредоточени и да сме на 100% във всеки един мач, с цел да победим. Играчите и аз знаем това. Очаква ни доста сложен мач и се надявам да играем на положително равнище и да победим.

Ще ни бъде доста мъчно във Варна, само че изискванията са идентични, както за нас, по този начин и за тях.

В гостуванията не сме играли по-добре. В гостуванията не играхме на някакво равнище, само че успяхме да спечелим мачовете.

Срещу Локомотив (София) дръзвам да настоявам, че играхме доста добре, само че не успяхме в последна сметка да спечелим. Мачът против Черно море ще бъде доста сложен. Отборът е доста добър и имат приказен треньор, който работи там от 5-6 години.

Мено Кох е в групата за мача. Той тренира обикновено от два дни. Матей има травма и ние взехме решение, че няма смисъл да рискуваме с неговото стартиране в игра. Туфегджич е контузен и също пропуща мача против Черно море. Имаме проблем с Шагоян, който е болен. Имаме 25 играчи, ние нямаме титуляри.

ЦСКА като тим всяка година се бори за спечелването на купата. Гледам единствено мач за мач.

Вероятно ще играем и контрола по време на паузата преди мача за Купата на България ", сподели Илич.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР