Обзаведе го с три деца наведнъжКакто вече стана ясно преди

...
Обзаведе го с три деца наведнъжКакто вече стана ясно преди
Коментари Харесай

Булката на Валери Симеонов развива собствен бизнес

Обзаведе го с три деца едновременно
Както към този момент стана ясно преди броени дни Валери Симеонов се венча за Венера Тодорова. Това, което крие от необятната общност обаче, са трите деца, на които обичаната му е майка. За момента водачът на НФСБ пази в загадка подбудената си многолюдна фамилия.

Венера съжителствала с Валери Симеонов още до момента в който били годеници и се нанесла в дома му с цялото си домочадие.
Самият Симеонов пък има пораснал към този момент наследник Даниел. Вероятно си спомняте, че той имаше дълги години проблеми с опиатите и даже обществено уязви татко си пред медиите преди години.

Валери Симеонов се отхвърли от личния си наследник, само че за сметка на това е приел като свои порасналите към този момент деца на жена си Венера. Той споделя с половин уста, че нещата в живота му се стекли по подобен метод, че трябвало да живее някъде с дамата на живота си и фамилията й. при все, че предложения медиите в първокласното си жилище в столичния кв. „ Изток “, той по този начин и не разгласи, че живее с трите деца на жена си.

Близки до някогашния вицепремиер издават, че се грижи за челядта на Венера като за свои деца. За да потвърди любовта си към брачната половинка му, Валери Симеонов поръчал взаимен портрет, който окичил на видно място в хола си.

След шестте години взаимно общуване, двамата узакониха връзката си на изтънчено сватбено празненство на морския бряг в бургаския квартал Сарафово. На тържеството участваха най-близките другари и съратници на Симеонов, само че не и синът му. За сметка на това новите му три деца бяха компактно до майка си Венера.

За разлика от огромна част от съпругите, Венера от години развива собствен сполучлив бизнес и не разчита на приходите на Валери Симеонов.
Източник: Уикенд
Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР