Обзалагаме се, че не мислите, че през 21 век можете

...
Обзалагаме се, че не мислите, че през 21 век можете
Коментари Харесай

Каква съдба очаква децата, родени през 2019 година: Ще имат огромно предимство още от самото си раждане

Обзалагаме се, че не мислите, че през 21 век можете да изчислите освен пола на бебето си и да установите кое име каква орис ще му дефинира, само че към този момент може да разберете и неговия темперамент. Ще се появи ли новата Невена Коканова, Тодор Колев или пък новият Бойко Борисов.
Всичко, от което в действителност се нуждаете, е просто да знаете какъв е месецът му на раждане през 2019 година.
Днес обаче ще разкрием повече за ориста на дечицата, които ще се появят на бял свят през идната година.
„ Децата, родени през 2019-а ще имат голямо преимущество още от самото си раждане, счита нумероложката Олга Перцева. Те ще имат спомагателни 9 бранша памет и ще проговорят доста бързо съгласно нея. Ето какви тъкмо ще са качествата на децата ви съгласно месеца им на раждане:

Февруари и декември – спортисти

Ако детето ви е родено през февруари или планирате да станете майка през декември, то бъдете подготвени, че вашето дете ще обърне цялата къща с главата надолу. Нищо чудно да донесе у дома и олимпийски медали. „ През тези месеци ще се родят извънредно енергични деца и физически мощни. В същото време те ще са доста шумни и дейни. Те ще са надарени и отзивчиви ”, счита нумероложката.
Януари, октомври и ноември – бъдещи президенти
Децата, родени през някой от тези месеци, ще бъдат доста смели и амбициозни. Нищо чудно да създадат забележителна кариера. Те ще са същински водачи.

„ Силни войни, вродени шефове със мощен дух и дарба да управляват. Тези хора не се приспособяват към обстановката, те просто я трансформират. Амбициозни са и сами изкореняват всичките си недостатъци.
Март, юни и юли – художници и фотографи
Тези бебета просто ще са родени с тонове гений в себе си. Бъдете сигурни, че тези деца ще са толкоз сладки, че просто няма да има алтернатива да издържите да им възбраните нещо или да им откажете да им вземете играчка да вземем за пример.

„ Способни да учат, надарени и очарователни – тези хора могат да разтопят всяко сърце ”, изяснява Перцева. „ Те са подри, самоуверени и хармонични. Те ще станат страхотни фотографи, художници или дизайнери ”, прибавя нумероложката.
Април и май – финансови гении
Бебето ви ще бъде надарено с голям разсъдък. „ Независими, способни в спорта, рационални, икономични и с перспективно финансово бъдеще ”, счита нумероложката. „ Децата от последния пролетен месец ще имат ужасно развита логичност. Ще се оправят ужасно във всевъзможни механически специалности. Може да се занимават и с научноизследователска активност. Те ще имат и ужасно възприятие за комизъм ”, прибавя Перцева.

Август и декември – борци за истината
Любезни, симпатични и великодушни – всички тези качества ще принадлежат на бебетата, родени през август и декември.
„ Милостиви, правилни и борци за истината. Родените през август ще имат мощно развито възприятие за дълг. От тях ще излезе страховит юрист, доктор или преподавател. Те ще се борят до дъно за идеите си ”, счита Перцева.
Октомври – любимците през 2019-а

„ Те ще могат да станат политолози, писатели, историци, лингвисти и хора на висок пост в специалността. Лесно ще намират общ език с всеки. Ще вървят на детска градина на драго сърце и постоянно ще им е забавно. Те ще са хора без никакви граници ”, отсича нумероложката.
Инфо: jenata./blitz.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР