Обявяват парична награда за намирането на изчезналия Александър от Перник.

...
Обявяват парична награда за намирането на изчезналия Александър от Перник.
Коментари Харесай

Обявяват парична награда за откриването на Александър от Перник

Обявяват парична премия за намирането на изчезналия Александър от Перник .

Бащата на изчезналия Александър Цветанов ще разгласи парична премия за намирането на сина си през днешния ден в 14:00 ч. пред постройката на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Перник. Това заяви на Българска телеграфна агенция бащата на момчето, който също се споделя Александър Цветанов. Той не се е отказал от търсенето на момчето и е обезпокоен, че времето напредва, а детето му към момента не е намерено.
Размерът на сумата се прецизира и ще бъде разгласен в 14:00 ч.

Вече седмица продължава издирването на 12-годишния Александър от Перник. Детето е в неопределеност от 11 ноември (петък). Усилията на полицията и доброволци към този момент осми ден не дават резултат.

В четвъртък стана ясно, че бащата на Александър е издържал инспекция на детектор на лъжата, заяви представителят на Окръжна прокуратура Албена Стоилова. Изследването, извършено в Министерство на вътрешните работи, е потвърдило, че мъжът не лъже. Освен това очевидци са забелязали бащата и детето в региона на някогашния Профилакториум в Перник на 11 ноември, споделиха от прокуратурата.


Министерство на вътрешните работи промени метода на деяние в търсене на 12-годишния Александър Цветанов. Специалисти ревизират още веднъж и по-обстойно труднодостъпни места. Общо 60 чиновници на Министерство на вътрешните работи не престават издирването, вземат участие сили на регионалните дирекции на Перник, Благоевград и Кюстендил, както и на Главна дирекция " Национална полиция ".

В Перник и околните обитаеми места са разлепени листовки със фотография на Александър, изложение на момчето и апел, в случай че някой го забележи, да алармира на тел. 112.

От прокуратурата оповестиха, че на разпит е призована и майката на изчезналото момче.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР