Обявяват конкурс за детска рисунка в рамките на XIII издание

...
Обявяват конкурс за детска рисунка в рамките на XIII издание
Коментари Харесай

Обявяват конкурс за детска рисунка в инициативата „Най-сладкия ден“

Обявяват конкурс за детска рисунка в границите на XIII издание на самодейността за деца „ Най-сладкият ден “, който ще се организира на 14 август - неделя, от 10 " 00 чдо 20:00 часа пред централния вход на Морската градина, оповестиха от Общината.

Събитието се организира със съдействието на Община Варна.В състезанието може да взе участие всяко дете на възраст о т 5 до 15 година

Те би трябвало да показват своите рисунки до 8 август като ги занесат персонално или посредством пощальон на адрес - ул. „ Константин Величков “ № 63, ет.2, офис Протема или сканирани с положително качество ги изпратят е-mail: [email protected],

ворбите ще бъдат оценени от тричленно жури в състав Елица Карабашлиева, художник, Николай Николов - дървопластика и Николай Чакъров Niko графит.

Всички участници в състезанието ще получат грамота и лакомство от уредниците, а за печелившите, разграничени в две възрастови групи 5-10 година възраст и 10-16 година възраст , са обезпечени предметни награди - раници, енциклопедия, слушалки, арт комплект за изобразяване.

Всички участващи в състезанието рисунки ще бъдат експонирани в открита галерия на 14 август на входа на Морската градина и ще бъдат оповестени и на формалната FB страница на „ Най-сладкият ден “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР