Обявяването на това решение е един от компонентите на информационната

...
Обявяването на това решение е един от компонентите на информационната
Коментари Харесай

Експерти коментират: Какво означава трансферът на ядрени оръжия от Русия в Беларус?

" Обявяването на това решение е един от съставените елементи на осведомителната война, която Путин води срещу Запада, НАТО и ЕС ". Това съобщи някогашният министър на защитата Велизар Шаламанов  Велизар Шаламанов Велизар Шаламанов е роден на 24 декември 1961 година в гр. Карлово. Завършва с отличие и златен орден в ефира на Нова телевизия по мотив вчерашната вест, че Москва разполага съветско нуклеарно оръжие в Беларус.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 10001
По думите му по този начин Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През цели да разедини Европа и да ограничи помощта за Украйна, като политиката на Русия се базира на всяване на боязън. 

Шаламанов разяснява още, че решение идва след визитата на китайския президент в Москва, което, съгласно него, индиректно въвлича и Китай. Като реакцията на НАТО и Европейски Съюз, ще се употребява пропагандно, с цел да се развива тезата, че Западът заплашва Русия и Путин има право да употребява всички способи.

Александър Велев, бивш кореспондент на БНР в Берлин, уточни, че тактическото нуклеарно оръжие има относително дребен обсег на деяние, към 1500 км.

" Путин е дотолкоз притиснат, че търси всевъзможни вероятни способи да разколебае Запада ", съобщи Велев. И добави, че не е ясно по кое време оръжието ще бъде ситуирано в Беларус, като това няма да повлияе на бойните дейности в Украйна. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР