Обявяването на Независимостта преди 112 години е едно голямо народно

...
Обявяването на Независимостта преди 112 години е едно голямо народно
Коментари Харесай

Протестиращи провокираха Цвета Караянчева в Търново, тя им отговори подобаващо

Обявяването на Независимостта преди 112 години е едно огромно национално изпитание. Пътят към тази историческа дата е предначертан от визионерите взели участие в битките за Освобождението на България, от създалите на Търновската конституция и всички, които сътвориха млада България.

Това съобщи ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на във Велико Тръново по време на формалните празнувания във връзка 112-ата годишнина от оповестяването на Независимостта на България. По време на цялата тирада на Караянчева жители скандираха "оставка " и се опитваха да пресечен изявлението й.

"Скъпи жители, скандиращи там, ще ви кажа, че преди вас тук е имало доста хора, които са имали доста по-голяма визия от вас. Днес е празник на политическата воля и на здравия политически разсъдък. Днес е празник на тези, които могат да мислят напред и имат визия за бъдещето ", обърна се ръководителят на Народното събрание към протестиращите.

"След оповестяването на Независимостта стартира една серпантина от доста труднио моменти за България - войни, национални произшествия, преврати, национален съд. Ние в никакъв случай не би трябвало да позволяваме тези неточности наново. Скъпи другари, които желаете да честваме дружно днешния празник, ще ви кажа, че независимостта би трябвало да бъде сплав от разсъдък, смелост и храброст. Скъпи сънародници, цветущ празник. Да живее самостоятелна България. На вас, които викате оставка, също цветущ празник ", приключи Цвета Караянчева  Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от парламентарната група на.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР