Обявяването на е негативно. Едната възможност е, че той няма

...
Обявяването на е негативно. Едната възможност е, че той няма
Коментари Харесай

Политолози: Обявяването на кабинет от Трифонов може да е провокация

Обявяването на е отрицателно. Едната опция е, че той няма обикновена визия от това по какъв начин се прави политика, нито това какво е естественото в сходна обстановка, другата догадка е, че това е провокация и се цели неуспех на този кабинет. Нито едно от двете не води до излаз от политическата рецесия. Това съобщи в студиото на „ Лице в лице “ политологът Христо Панчугов.

Според доцент Стойчо Стойчев всички са очаквали, че след изборите ще има болшинство в Народното събрание, което ще се образува към трите „ партии на смяната “ и точно те ще се ангажират с ръководството за някакъв интервал от време.  „ Ако се окаже, че Слави Трифонов не е реагирал провокативно, като популистки политик, а авансово е уговорил поддръжка с някого, вероятно би могло да мине “, сподели още той. По думите на Стойчев, с цел да излезеш с такава позиция, в случай, че всички чакат някакво съдружно деяние, или действаш коренно, или имаш сделка.
 Николай Василев: Никога не съм се чувствал по-готов за министър председател Николай Василев: Никога не съм се чувствал по-готов за министър председател
" Приел съм да бъда претендент за министър председател. Никога не съм се чувствал по-готов за това. Надявам се да спечелим поддръжка в Народното събрание. " Това...

„ Ако бях на мястото на ГЕРБ, с този дневен ред на Слави Трифонов и с този метод, аз бих подкрепил това държавно управление и ще изпаднем в извънредно забавната обстановка, в която точно „ ИТН “ няма да поддържа това държавно управление “, добави Панчугов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР