Обявяваме доходите си от 10 януариВ периода от 1 до

...
Обявяваме доходите си от 10 януариВ периода от 1 до
Коментари Харесай

Регистрацията по ДДС с хартиени декларации

Обявяваме приходите си от 10 януари


В интервала от 1 до 10 януари 2019 година няма да действа електронната услуга на Национална агенция за приходите за подаване на заявки за регистрация и дерегистрация по Данък добавена стойност. Тези документи могат да се подават на книжен притежател в офиса на Национална агенция за приходите по регистрация на компанията, оповестиха от приходната организация. Причината за това са процеси, свързани с годишното привършване в Национална агенция за приходите за 2018 година

Плащанията на здравни вноски от жители в дните до 10 януари могат да се вършат единствено по банков път посредством комерсиалните банки. Но подаването на Декларация пример 7 за дължимите здравни вноски може да става посредством електронната услуга на приходната организация с личен идентификационен код или електронен автограф, както и на място в офисите на Национална агенция за приходите.

Данъчни заявления за получените приходи през предходната година, както и за корпоративното облагане ще може да се подават от 10 януари, припомниха от Национална агенция за приходите.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР