обявява амбициозен план за излизане на страната от рецесията, който

...
обявява амбициозен план за излизане на страната от рецесията, който
Коментари Харесай

Испания обяви амбициозен план за излизане от рецесията

обявява упорит проект за излизане на страната от рецесията, който ще употребява 72 милиарда евро през идващите три години, идващи от помощта на Европейски Съюз. Според премиера на страната той включва политики, свързани с екологията, общественото доближаване, цифровизацията или равенството сред половете, оповестява „ Евронюз “, съобщи БГНЕС.
„ Искаме това да генерира в допълнение влияние върху нашия Брутният вътрешен продукт от над 2,5 пункта годишно през идващите три години и желаеме да създадем повече от 800 000 нови работни места през идващите три години. “
Във Франция, втората страна, която е най-засегната от пандемията след Испания, се притесняват от закъснение за последното тримесечие на годината, след относителното възобновяване след края на първата карантина.
Президентът на Европейската централна банка Кристин Лагард похвали решенията, взети от организацията и държавните управления, които ще оказват помощ за превъзмогване на рецесията.
" Мерките, които предприехме от началото на тази опустошителна рецесия, способстваха по измерим метод за облекчение на стопанските системи и възобновяване и опазване на способността за превъзмогване на шока на цялата ни финансова система. Наред с решителните дейности, подхванати от държавните управления на Еврозоната, основани са условия за банките и финансовите пазари да поддържат и подхранват икономическото възобновяване. "
Трудно е обаче да бъдем оптимисти за новите ограничавания, подхванати от градове като Париж, Марсилия или Мадрид, с цел да лимитират разпространяването на втората вълна на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР