Обявите в Airbnb вече са толкова популярни, че едва ли

...
Обявите в Airbnb вече са толкова популярни, че едва ли
Коментари Харесай

Най-търсените Airbnb имоти по света през последното десетилетие

Обявите в Airbnb към този момент са толкоз известни, че надали има човек, който да не е чувал за тях. Всичко стартира през 2007 година, когато Брайън Чески и Джо Гебия вземат решение да отдадат част от своя тавански апартамент чартърен, откъдето и потегля концепцията. Причината е, че през същата тази година в Сан Франциско се организира годишна конференция на Американското общество по промишлен дизайн. Всички хотели в града са заети и двамата младежи вземат решение, че ще приютят хора в дома си. За да освободят място, те спят на надуваеми дюшеци, откъдето идва и името на уеб страницата - „ Air Bed and Breakfast “, споделя CNBC.

В момента в уеб страницата на платформата за отдаване чартърен има над 7 млн. места за настаняване, а почти по 2 млн. души всяка вечер преспиват в парцел от Airbnb. Ето обаче кои са били най-търсените парцели в Airbnb през последното десетилетие.

2019: Модерна плажна къща в Санта Катарина, Бразилия

Брой търсения: 275 862 пъти

Тази къща се намира навръх плажа и има четири спални. Тя оглавява класацията за най-търсения парцел за миналата година в платформата. Къщата предлага частен плаж, панорамна панорама към морето, градинар и иконом – за по-малко от 100 $ на човек на вечер.

2018: Вековна пещера в Санторини, Гърция

Брой търсения: 254 773 пъти

Пещерата на Хектор е единствената пещера, която е част от листата на Airbnb за най-желаните парцели през последните 10 година Пещерата е издълбана в скалата, където се намира преди към 250 години и в началото се е употребила за винарска избра. Тя е много дребна, само че това се компенсира с местонахождение и фон.

Имотът е подобаващ за петима души, има таванско помещение и дребен басейн, който може да се употребява от април до ноември.

2017: Една от най-модерните къщи в Пукет, Тайланд

Брой търсения: 204 110 пъти

Тези, които желаят да се насладят на тихата страна на най-големия остров в Тайланд, несъмнено ще харесат тази съвременна и бюджетна къща с една спалня. Наемът за една нощ е към 72 $. Освен всичко друго този парцел предлага два типа аспект – към планината и към океана. И има всички удобства- тв приемник, голяма вана, басейн, камина, и кухненски бокс с четири места.

2015: Къща на дърво в Бали, Индонезия

Брой търсения: 271 887 пъти

Тази толкоз остарялата, само че извънредно красива къща попада в листата на Airbnb за „ рядка находка “, което значи, че парцелът през съвсем цялата година е запазен. Къщата е на два етажа и макар че е на дърво, тя предлага удобствата като на елементарна такава.

2014: Вила под формата на гъба на остров Майн, Канада

Брой търсения: 152 918 пъти

Тази къща е част от програмата на Airbnb Plus, която започва през 2018 година В този лист попадат единствено парцели, които оферират извънредно високо качество, комфорт и жанр. Интериорът на тази къща е толкоз забавен и невероятен, колкото и екстериоръзт.

2013: Къща под формата на раковина в Исла Мухерес, Мексико

Брой търсения 235 803 пъти

Световно известната Seashell House се състои от две черупки, т.е. къщата е разграничена на две елементи и всяка от тях си има независима баня и спалня. Къщата е ситуирана на едно от най-тихите места, островът Исла Мухерес, Мексико.

2012: Сглобяема къща в Пионертаун, Калифорния

Брой търсения: 98 796 пъти

Тази къща е сглобяема и оставя най-малък отпечатък върху околната среда. В къщата няма телевизия, нито интернет. Пионертаун, Калифорния, където е ситуирана къщата, е неприсъединена общественост от региона на басейна Моронго във високата пустиня на Сан Бернардино.

2011: Реставрирана селска къща в Тоскана, Италия

Брой търсения: 3 686 пъти

След като украси страниците на Vogue, Harper’s Bazaar и Condé Nast Traveller, тази реставрирана селска къща от 17 век има седем спални, басейн със солена вода, две пещи за пица с дърва и 45 декара градини, където има голям брой дървета и даже маслинова горичка. В къщата разполагаем е локалният готвач Мария, която подготвя обичайни италиански ястия със зеленчуци от градината и може да ви организира майсторски клас по готвене, при предпочитание.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР