Обявилият гладна стачка преди близо два месеца Николай Колев -

...
Обявилият гладна стачка преди близо два месеца Николай Колев -
Коментари Харесай

Босия: Това българите ги остави! Няма по-благодарни хора от турците

Обявилият гладна стачка преди близо два месеца Николай Колев - Босия е добре, само че има тахикардия. Лекар, на който той има вяра, го е прегледал през вчерашния ден, заяви Пламен Даракчиев във фейсбук. 
 Босия: Ние не сме стадо, та да се нуждаем от овен  Даракчиев: Босия продължава да отхвърля прегледи, на следващия ден ще стане ясно какъв брой му остава  Отворено писмо до премиера: Уволнете Московски, с цел да спасите Босия
Временната комисия, образувана в Народното събрание след сигналите му за корупция при издаването на шофьорски книжки, ще заседава в понеделник, по думите на Босия. 

Даракчиев му споделил, че тези дни ще го посети Ибрям Рунтов. Босия се разплакал и, представен от Даракчиев, споделил:

Това българите ги остави...! Няма по-благодарни хора от турците. 

Ибрян Рунтов е наследник на бай Радаман Рунтов -- Куруджу от Корница, Благоевградско, лежал 6 години по пандизите. Баща и наследник в миналото бяха в Мюсюлманския протестен комитет, чийто център беше в Долно Изворово, Казанлъшко. Босия беше един от хората, който през май 1989 година им помагаше да си пишат декларациите и да се свързват с " вражеските " радиостанции. По тази причина го прибраха. Първо в Главно следствено ръководство, а след това в Софийския централен.
Мисля, че в този момент Босия чака с неспокойствие да се види с Ибрям, който другояче живее в Истанбул. Не инцидентно се разплака.
Ибрям също е твърд като него. И тъй като към този момент говорихме с него по телефона, знам какво ще му каже. И в това ми е вярата, споделя Даракчиев. 

Босия ще спре гладната стачка, в случай че държавното управление падне. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР