Обявилият, че ще се кандидатира за лидер на БСП Крум

...
Обявилият, че ще се кандидатира за лидер на БСП Крум
Коментари Харесай

Крум Зарков към конгреса: Спите ли дълбоко? Упоени ли сте вече достатъчно?

Обявилият, че ще се кандидатира за водач на Българска социалистическа партия Крум Зарков, не спести рецензии пред конгреса на партията.

" Уважаеми делегати, уважаеми хора, които милеят за лявата концепция, спите ли надълбоко? Упоени ли сте към този момент задоволително от това, което се случва от сутринта? ", стартира словото си Зарков. " Готови ли сте за последния удар? ", обърна се кандидатът за лидерския пост към делегатите в залата на НДК.

Той не утвърди очертаващата се наклонност конгресът да отхвърли оставката на соцлидерката, откакто стана известно, че над 500 от делегатите не желаят да я установяват, както е по правилник, а считат да гласоподават " срещу " нея.

Зарков съобщи, че сърцето на социалистическата партия са нейните симпатизанти и гласоподаватели, само че мозъкът ѝ са събралите се в залата делегати.

" Мозъкът е облъчван от сутринта с безспорни нелепици! Провалът на изборите е показан като триумф, тъй като сме в ръководството на страната. Приеха ни по силата на парламентарната математика, само че гласоподавателите не ни одобриха ", установи Крум Зарков.

Той упрекна, че " някои от нас ", визирайки Нинова, " направиха всичко допустимо, с цел да провалят акцията на президента ".

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР