Обявиха за продан луксозната къща на ул.“Васил Левски“ 57 в

...
Обявиха за продан луксозната къща на ул.“Васил Левски“ 57 в
Коментари Харесай

Продават палата на убиеца на Ферарио Спасов

Обявиха за обмен първокласната къща на ул. “Васил Левски “ 57 в Лясковец, в която живее в 24-годишния Начо Пантелеев, обвинен за злополуката, приключила със гибелта на футболната легенда Ферарио Спасов. Агенция търси покупател за парцела, наподобяващ дворец, против 360 000 евро.



Начо Пантелеев

В обявата е записано, че извънредно се предлага новопостроена обзаведена къща с втора къща, огромен двор и гаражи в Лясковец. Новопостроената къща е с разгъната застроена повърхност от 496 кв.м, разпределена сред полуподземен етаж, разполагащ с два доста просторни гаража, работилница, котелно и складови пространства, налични от задната част на имота, написа в собствен материал в borbabg.com Веселина Ангелова.



Къщата е с първи жилищен етаж с извънредно просторна всекидневна с кухненска част, спалня, хигиеничен възел и тераса. Вторият етаж е с четири спални, два санитарни възела и тераса, а таванският етаж е с една спалня и подпокривни пространства.



„ Къщата е приключена през 2004 година, като при строителството са употребявани най-голям клас материали – сложена външна и вътрешна изолираност, облепена е с натурален камък, сложена PVC дограма, парапети от ковано желязо, вносен гранитогрес, теракота и санитария, както и джакузи в едната баня.

Отоплението е решено посредством казан на газ с радиатори и подово отопление във всички стаи. В непосредствена непосредственост до главната сграда е ситуирана едноетажна тухлена къща, състояща се от спалня, хол с кухненска част и хигиеничен възел, като отоплението и охлаждането е решено посредством два климатика.



Дворното място е с повърхност от 1206 кв.м, равно, оградено и налично от две улици, като в задната му част е ситуирана стопанска сграда и е самостоятелен паркинг за над 8 автомобила.

Имотът е водоснабден, електрифициран с трифазен ток и обвързван с канализация, а местоположението му е доста положително, като е наоколо до всички улеснения, които предлага гр. Лясковец – магазини, учебно заведение, детска градина, институции, спирка и други “, написа в обявата.

Към нея са приложени и голям брой фотоси.

Венцислав Фоти, който е юрист на Начо Пантелеев посочи, че във въпросната къща, Начо Пантелеев е имал унаследен дял, само че преди време го е продал. Въпреки това и сега живее в парцела.

Разследването на нещастието, която се разигра на 13 ноември предходната година на основния път София-Варна край великотърновското село Шереметя, продължава и се води под наблюдението на Окръжната прокуратура в Ловеч. По повдигнатото обвиняване на Пантелеев, Наказателният кодекс планува от 3 до 8 години отнемане от независимост.

„ По случая са назначени голям брой експертизи. Очаква се в края на януари да станат ясни резултатите от авто-техническата експертиза “, осведоми Венцислав Фоти, юрист на Начо Пантелеев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР