Обявиха победителите във водещите награди за най-добър работодател на България

...
Обявиха победителите във водещите награди за най-добър работодател на България
Коментари Харесай

Ето ги най-добрите работодатели за 2024

Обявиха спечелилите във водещите награди за най-хубав шеф на България – Career Show Awards 2024. Над 400 кандидатури на български, интернационалните, дребни и междинни компании взеха присъединяване в тазгодишната конкуренция.

Най-добър шеф за 2024 година за втора поредна година е Bosch Engineering Center Sofia. Второ и трето място заемат А1 България и Coca Cola HBC.

AquaSource e огромният победител в категория “Любим шеф ” – специфична категория на премиите, в която спечелилите бяха избрани от обществен избор. Над 6000 гласа бяха дадени в категорията за 2024 година.

Career Show Awards са годишни награди, отличаващи водещи практики в човешките запаси и работодателската марка. През тази година фирмите бяха оценени от влиятелно жури от експерти в разнообразни сфери като доцент доктор Маню Моравенов, Изпълнителен шеф на Българска фондова борса, Весела Тодорова-Мозеттиг, Директор на Френско-българска комерсиална и индустриална камара, Росен Плевнелиев, психологът Ани Владимирова и други

“Career Show Awards за шеста поредна година съумява да събере на едно място най-успешните практики и впечатляващи решения в грижата за чиновниците. Горди сме с българските работодатели и триумфите им, които демонстрират непрестанния напредък на бизнес средата и пазара на труда. Поздравяваме спечелилите в тазгодишното издание на премиите и всички участващи компании и им благодарим, че влагат в развиването на човешкия запас у нас. ”, споделят от уредниците на Career Show.

Всички спечелили в Career Show Awards са оповестени на уебстраницата на премиите careershow.bg/awards/winners.

Церемонията по награждаването на огромните спечелили ще се случи 2 октомври в зала Арена Армеец по време на водещото кариерно ревю – Career Show 2024. Посетителите на събитието ще могат да се срещнат персонално с най-хубавите работодатели у нас и да открият нови кариерни благоприятни условия за себе си.

Участието в събитието е изцяло гратис след наложителна регистрация на careershow.bg
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР