Обявиха парична награда от 100 000 лева за откриването на

...
Обявиха парична награда от 100 000 лева за откриването на
Коментари Харесай

Обявиха парична награда от 100 000 лева за откриването на Емил Боев, който изчезна в Перник

Обявиха парична премия от 100 000 лв. за откриването на Емил Боев,  който изчезна в Перник след фестивала " Сурва ". 

" Пускам това видео на мен и майка ми с концепцията, че след 9 дни призрачен сън и неизмерими мощ и воля от всички ни - доброволци и служби по едно и също време, нямаме и една диря от Емил ", заяви Мартин Боев, брат на изчезналия юноша в персоналния си профил във фейсбук. 

" Следващата вест, апелирам, всички да я споделяте, от хора до медии, в името на това че може да стигне до верния човек. Искам да си покрия всички бази по тази причина персонално ще дам  100 хиляди лв. на индивида, който открие Емил  жив или даде физическо доказателство достаъчно да го намерим жив ", написа в обществената мрежа Боев. 

" Моля, всички с  радиестезия, кафе, астрология или гадатели да имате поради че няма да одобряваме това като доказателство ", приканва младежът и споделя телефон, на който да бъдат подавани сигнали: 0886695116.

" Умолявам ви  да не притеснявате майка ми и татко ми,  сами виждате в какво положение са, свирепост ще е да звъните със сигнали които не са Емил - всеки сигнал ще мине през мен персонално откакто е даден на телефона ", приканва Мартин Боев. 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР