Обявиха оранжев код за опасно горещо време в Пловдив утре.

...
Обявиха оранжев код за опасно горещо време в Пловдив утре.
Коментари Харесай

Опасно! Оранжев код за 41 градуса в Пловдив утре

Обявиха оранжев код за рисково горещо време в Пловдив на следващия ден. Максимални температури в равннината част на областта ще са сред 38°-41°, сочи прогнозата на Националния метеорологичен институт към Българска академия на науките. 
Прочетете още
Очаква се екстремалните горещини да продължат най-малко няколко дни. Вижте прогнозните температури за на следващия ден по общини:



През нощта ще е най-вече ясно и съвсем безшумно. Утре ще бъде слънчево, след обяд - горещо. Вятърът ще е слаб, в по-голямата част от страната от запад-югозапад, по Черноморието - от югоизток. Максималните температури ще бъдат сред 36° и 41°, в София - към 36°.

В планините ще бъде най-вече слънчево. Ще духа сдържан западен, по високите елементи северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 30°, на 2000 метра - към 23°.

По Черноморието ще бъде най-вече слънчево. Ще духа слаб вятър от югоизток. Максималните температури ще бъдат 28°-33°. Температурата на морската вода е 23°-25°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР