Обявиха конкурс за директор на областното пътно управление в Монтана,

...
Обявиха конкурс за директор на областното пътно управление в Монтана,
Коментари Харесай

Търсят директор на областното пътно управление в Монтана

Обявиха конкурс за шеф на регионалното пътно ръководство в Монтана, научи BulNews.bg.
Бъдещият началник би трябвало да управлява цялостната активност на институцията, съгласно делегираните му пълномощия. В отговорностите му влиза и реализирането на взаимоотношението на организацията с регионалната и общинските администрации. Директорът също по този начин управлява, провежда и управлява капиталовата активност, проектирането и офертирането на строителните обекти, техническата документи по употребата и други
Кандидатите за поста би трябвало да имат приключено висше обучение степен „ магистър “, за предпочитане в специалностите инженер „ Пътно строителство “, инженер „ Промишлено и гражданско строителство “, машинен инженер, „ Инженерна металургия “, инженер по електроника и автоматика, инженер по радиоелектроника, минен инженер, строителен инженер по хидротехническо строителство, икономическо, филантропично или юридическо обучение.
Мераклиите би трябвало също по този начин да имат добра компютърна просветеност, в това число доста положително равнище в потреблението на Microsoft Office артикули и умения за работа със профилирания програмен продукт, който се употребява в звеното.
Заплатата, избрана за апетитната служба, е в границите от 700 до 2800 лв..
Желаещите да седнат на шефския стол би трябвало да показват писмена разработка с управническата им тактика, след което ще бъдат поканени на изявление. Документи за присъединяване в състезанието се поддават до 17 часа на 1 август.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР