Обявиха го за мъртъв. 20 минути по-късно, той се събуди.

...
Обявиха го за мъртъв. 20 минути по-късно, той се събуди.
Коментари Харесай

Мъж разказа какво е видял, след като 20 минути беше в клинична смърт

Обявиха го за мъртъв. 20 минути по-късно, той се разсъни.

В изявление Скот Дръмънд показа за невероятното си прекарване и за това по какъв начин се е чувствал. Тези минути фрапантно трансформират останалата част от живота му вечно.

Именно пандемията принуди Дръмънд да показа тази история. Надява се това да помогне на всички, които страдат и се тормозят за околните им.

Той споделя, че няма потребност да се опасяваме от гибелта.

Този случай се е случил, когато е бил на 28 години.

Скот Дръмънд през днешния ден е на съвсем 67 години. Това е доста персонален миг от живота, за който той разказал единствено на най-близките му.

След случай по време на ски, Дръмънд претърпява интервенция, само че нещо се обърква и той усеща по какъв начин се издига над тялото си и вижда операционната от птичи взор.

В този миг той не е бил самичък.

„ Въпреки че в никакъв случай не видях кой е до мен, бяхме един до различен, като че ли познавах това създание. И цялата връзка минаваше през съзнанието. Чух всичко, което сподели лекарят “.

Това създание му споделило да не поглежда обратно.

Той се намирал на красива поляна с ярки цветя и висока трева.

Можел да гледа напред, наляво и надясно, само че не и обратно. Пред него имало огромен бял облак и той видял като на филм живота си в съзнанието си.

Той видял всичко от раждането си до 28 годишната си възраст.

По това време Дръмънд работи в поща и единственото нещо, което го интересувало е да изкарва задоволително пари. Но осъзнал, че би трябвало да направи освен това в този живот. Той тръгнал към облака пред него. Някой протегнал блестяща ръка от облака и му споделил да се върне тук.

Вижте още: Молитва за излекуване и здраве

Обявиха го за мъртъв, а той се разсъни и видя етикета на гърдите си, съобщаващ, че е умрял 20 минути по-рано.

„ Това промени живота ми, промени метода, по който мисля за нещата в този момент, метода, по който мисля за жена си, когато сме дружно, и обстоятелството, че сме едно семейство “.

Дръмънд споделя, че има още доста да научи в живота. Но случаят, който е претърпял преди 40 години, трансформирал живота му. Той е уверен, че има висши сили и не се опасява да почине.

“Знам, че тогава ще бъде умерено. ”

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР