обявиха, че Украйна ще разполага с бюджетната подкрепа, от която

...
обявиха, че Украйна ще разполага с бюджетната подкрепа, от която
Коментари Харесай

Г-7 обяви нови санции срещу Русия и помощ за Украйна до 2024 г.

оповестиха, че Украйна ще разполага с бюджетната поддръжка, от която се нуждае за тази година и началото на 2024 година , оповестява " Ройтерс ".

Те възобновиха уговорката си да обезпечат в битката на Киев против Русия.

" Днес подхващаме нови стъпки, за да подсигуряваме, че противозаконната експанзия на Русия против суверенната страна Украйна ще се провали и ще подкрепим украинския народ в устрема му към обективен мир, учреден на зачитането на интернационалното право ", показва се в взаимно изказване на водачите на Г-7, чиято среща стартира през днешния ден в Хирошима.
 Г-7 предизвестява за насилствена смяна в международния ред
Г-7 предизвестява за насилствена смяна в международния ред

Твърда решителност на Г-7 да поддържа интернационалния ред, учреден на върховенството на закона

Лидерите на страните от Г-7 - Съединените щати, Япония, Германия, Англия, Франция, Италия и Канада - се срещат в японския град на фона на спора в Украйна и засилващите се опасения по отношение на възходящата интернационална мощност на Китай.

В позицията на Г-7 се отбелязва, че членовете на групата се " ангажират " с други страни, за да предотвратят износа на своите артикули и технологии за Русия през трети страни - все по-притеснителен проблем.

Посочва се, че членовете на Г-7 желаят да подхващат ограничения против всяко заобикаляне на глобите, което би довело до увеличение на приходите на Русия.
 Г-7 разискват Украйна и световната стопанска система
Г-7 разискват Украйна и световната стопанска система

Потенциалният дефолт на Съединени американски щати е в центъра на полемиките

Днес публично беше разгласен и

" Ще лишим Русия от технологии от страните от Г-7, промишлено съоръжение и услуги, които поддържат нейната военна машина ", акцентира групата.

В взаимната декларация се отбелязва, че новите ограничения се основават на предходни дейности и ще бъдат разширени, с цел да " подсигуряват, че износът на всички продукти от сериозно значение за експанзията на Русия, в това число употребяваните от нея на бойното поле, е стеснен във всички наши законодателства ".

Отбелязва се, че най-засегнатите области ще бъдат износът на промишлено съоръжение, строителството, превозът и бизнес услугите.

Налагат се наказания и на институции, транспортиращи материали за фронта, както и на съветския рандеман, обработка, произвеждане и експорт на диаманти, " за да се понижат " приходите на страната.
 Европейски Съюз желае устойчиво съдействие с Китай, само че да играе по разпоредбите
Европейски Съюз желае устойчиво съдействие с Китай, само че да играе по разпоредбите

Шарл Мишел прикани Пекин да притисне Русия да приключи войната в Украйна
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР