обявиха, че демонтирането на Паметника на Съветската армия от

...
 обявиха, че демонтирането на Паметника на Съветската армия от
Коментари Харесай

ПП с позиция за демонтирането на паметника: Време е да тръгнем напред!

" " оповестиха, че демонтирането на Паметника на Съветската войска от Княжевската градина в София, е за възобновяване и преместването му.

" За да се помни предишното, само че и с цел да кажем, че е време да тръгнем напред. Искаме да сложим ясна граница сред паметниците на руснаците, починали за свободата на нашата страна, които почитаме и, въпреки това, тотемите на руския тоталитаризъм ", се споделя в позицията им, оповестена на формалния им Фейсбук профил.

" Преди 33 години се разделихме с тоталитарната страна, с партийния комунистически уред, с призраците на Студената война. Символите на този тъмен за България и света интервал обаче останаха непокътнати през всички тези години и заемат централно място в сегашното ни ", показват от партията.

" Убедени сме, че на най-почетното място в София би трябвало да има знаци на свободата и независимостта на България, а не на поклонение пред непозната войска на несъществуваща от дълго време страна. Вярваме, че ще вървим напред с увереността на научените исторически уроци. Дължим го на родителите си, и на идващите генерации българи ", декларират още от Политическа партия.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР