Обявиха 26 август за ден на траур в цялата Бургаска

...
Обявиха 26 август за ден на траур в цялата Бургаска
Коментари Харесай

В памет на загиналите полицаи: Обявиха ден на траур в цялата Бургаска област

Обявиха 26 август за ден на печал в цялата Бургаска област в памет на Атанас Градев и Йордан Илиев – починалите в случая до кръговото кръстовище " Трапезица " рано тази заран.

" Благодаря на министъра, за това, че разгласи непоносимост във връзка с  това безумство и този трафик на мигранти да бъде прекратен.  В памет на двамата героичен починали чиновници на Министерство на вътрешните работи разгласявам ден на печал в цялата Бургаска област ", заяви бургаският регионален шеф, съобщи кореспондент на Burgas24.bg .

Атанас Градев бе на 43 години. Той бе пълководец на поделение в бранш “Охранителна полиция " към Първо районно управление (на МВР) с 18 години стаж в Министерство на вътрешните работи. Йордан Илиев бе старши служител на реда в бранш “Охранителна полиция " в Първо районно управление (на МВР) със 7 години стаж.

В деня на печал на територията на област Бургас националните и общински флагове следва да бъдат свалени на половина. Забранява се провеждането на обществени тържества и радостни ритуали през траурния ден.

 

Екипът на " Медия груп 24 " изрича откровени съболезнования на околните и фамилиите на двамата служители на реда. 

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР