Обявиха 2 май за неучебен ден на територията на Община

...
Обявиха 2 май за неучебен ден на територията на Община
Коментари Харесай

Калин Каменов: 2 май ще е неучебен ден за всички училища на територията на Община Враца

Обявиха 2 май за неучебен ден на територията на Община Враца, научи BulNews. Кметът на града под Околчица излезе с пост, от който излиза наяве за какво денят няма да е присъствен за учебните заведения.
Ето какво написа градоначалникът:
" След като стопирах горещините и пуснах дъжда, разбрах, че съм забранил и баловете. Очаквам на следващия ден да ме набедят, че съм заречен да анулира и матурите, а до края на седмицата - да съм виновен за ниските утринни температури и вътрешните раздори на някоя партия-времянка. 
Истината, скъпи другари, е че единственото, което съм отменил тази седмица, с моя заповед -  е дата 2 май да бъде образователен ден за всички учебни заведения на територията на община Враца. Обсъждахме това предложение още предходната седмица, само че го обявихме в този момент, тъй като дадохме няколко дни на родителите в детските заведения да заявят своето предпочитание за наличие на децата им на 2 май. Затова единственият работен ден в първата седмица на месец май ще бъде неучебен и за децата в яслите, а при задоволително положителни поръчки от родителите,  имаме подготвеност да пуснем и детските градини. Вярвам, че множеството възпитаници, родители и учители ще ми простят това еднолично решение, а с цел да ме накажете, предлагам да посетите всеобщо всички събития по време на Великденските празници във Враца и да изразите своето неодобрение от множеството дни, които ще имате със своите близки и родственици.
Аз персонално ще се постарая в тези дни да почета с децата. Полезно е и оказва помощ като предварителна защита на четенето на нелепости и подправени вести. 
Искрено Ваш, виновникът за всичко - Калин Каменов "
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР