обяви своята нова ексклузивна софтуерна платформа за своите клиенти от

...
обяви своята нова ексклузивна софтуерна платформа за своите клиенти от
Коментари Харесай

Tesla разкрива данните от своите електромобили на китайските купувачи

разгласи своята нова извънредна софтуерна платформа за своите клиенти от Китай. Тази система ще даде опция на притежателите на електрическите автомобили на автомобилната компания на Илън Мъск да преглеждат данните, които електрическите коли Model Y и Model 3 изпращат към сървърите на Tesla . Компанията взе това решение, с цел да разсее каквито и да било подозрения по отношение на шпионаж, както преди време обявиха китайските управляващи.

Мениджмънтът на компанията публично, че новата платформа ще стартира да работи към края на тази година. Засега Tesla не прецизира какви данни ще бъдат показвани на клиентите, само че от зародилите преди време спорове с китайските органи можем да се досетим какви ще бъдат тези данни. По всичко проличава, че Tesla ще даде цялостен достъп до информацията за работата на автопилота, както и за историята на дейностите на водачите – кога електрическият автомобил се е ускорил, по кое време са натискани спирачките и по кое време е спирал. В някои случаи тези данни към този момент бяха давани – при пораждане на пътно-транспортни катастрофи и по условие на китайските регулаторни органи. Но в този момент те ще станат известни на всеки покупател на електрическите автомобили Model Y и Model 3, създадени в Gigafactory.

Допълнително към тази нова система Tesla даде обещание да сътвори профилиран отдел, който ще има за цел повишение качеството на обслужване на клиентите и ще работи взаимно с представители на правоохранителните органи при следствие на зародили произшествия.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР