обяви старта на продажбата на виртуални билети за последната контрола

...
обяви старта на продажбата на виртуални билети за последната контрола
Коментари Харесай

Левски с равносметка от подготовката, пуснаха виртуални пропуски за Царско село

разгласи старта на продажбата на виртуални билети за последната контрола преди подновяването на сезона в Първа лига. " Сините " ще се изправят против Царско село на 15 февруари, като почитателите още веднъж ще имат опция да поддържат финансово обичания си клуб. " Сините " дадоха и равносметка от подготвителния лагер.
" Равносметката до тук през подготвителния лагер:
- шест контролни мача, в които резултатът нямаше изключително значение. Но мачове, в които започнахме да виждаме играта на Левски такава, каквато желаеме да бъде – висока преса, преобладаващ футбол и предпочитание през всички 90 минути на всеки мач
- Над 100 000 лв. доход за клуба от виртуални билети единствено за контролни мачове, с помощта на „ сините “ почитатели. Пореден невиждан връх в историята на българския футбол.
Време е за последната подготовка на „ Левски “ преди подновяването на шампионата! На 15-ти февруари момчетата на Мъри Стоилов одобряват тима на „ Царско Село “ на стадион „ Георги Аспарухов “ от 14:00 часа.
Резултатът още веднъж ще е без значение, само че е несъмнено едно – следващ мач, който ще ни приближи до модерния футбол, който приляга на „ сините “!
Подкрепете обичания клуб със закупуване на виртуален колекционерски билет за последната контролна среща ТУК!
Станете част от историята, която „ сините “ почитатели не престават да пишат.
Левски е безконечен ", написаха " сините " на уеб страницата си.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР