обяви днес, че въвежда задължителна ваксинация срещу Covid-19 за всички

...
обяви днес, че въвежда задължителна ваксинация срещу Covid-19 за всички
Коментари Харесай

Туркменистан въвежда задължителна ваксинация срещу Covid-19

обяви през днешния ден, че вкарва наложителна имунизация против Covid-19 за всички пълнолетни жители въпреки потайната централноазиатска страна да твърди, че не е записала случаи на, съобщи Агенция Франс Прес.

В. „ Неутрален Туркменистан “, считан за естрада на държавното управление, написа, че всички жители на възраст над 18 години „ би трябвало да бъдат имунизирани “. Изключение ще се прави за хора с медицински противопоказания към имунизирането, уточни изданието, цитирайки здравното министерство.

„ За да е дейно превантивното имунизиране, всеки от нас би трябвало интензивно да взе участие в този развой “, съобщи здравното министерство.

Туркменистан утвърди две съветски и две китайски против Covid-19.

Изолираната централноазиатска страна е измежду дребното страни, наред със Северна Корея, които още не са оповестили случаи на инфектирани с ковид. Но непознати медии постоянно слагат това под подозрение.

Съобщено бе, че турски посланик, основан в Туркменистан, е умрял от болестта предходната година, а посланикът на Англия удостовери през декември в обществена медия, че се е заразил с вируса, до момента в който е бил в страната.

Миналия уикенд друга страна в Централна Азия – Таджикистан, направи имунизирането против ковид наложително за жителите над 18 години.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР