Обявеният за общодържавно издирване Станимир Даскалов, който е с ефективна

...
Обявеният за общодържавно издирване Станимир Даскалов, който е с ефективна
Коментари Харесай

Обявеният за издирване Гяволо се подигра с полицията - показа се във Фейсбук

Обявеният за общодържавно търсене Станимир Даскалов, който е с ефикасна присъда от 4-месеца дадена от Районен съд-Дупница, се подигра със силовите институции в България и разкри самичък пред zadupnitsa.com къде се намира. Даскалов, който е прочут с прякора си Гяволо, получи присъдата на 24.07.2015 година, само че бе наказан задочно, тъй като не бе открит и не участва в залата. Тогава се разбра по неофициална информация, че той се намира в Италия. Самият Станимир Дaскалов написа през вчерашния ден на нашата фейсбук страница къде се намира. „ Аз съм Станимир Даскалов от Крайници и съм в Италия. Много ми е на….. за Дупнишки областен съд “ написа в част от неговия коментар. За да улесни полицията Даскалов даже се е отбелязал във фейсбук на местата, които е посетил.

Това за следващ път демонстрира, че доста от хората имащи си алъш-вериш със закона, не изпитват необикновен престиж към него и към институциите, които би трябвало да го ползват. Той е добре прочут на полицията от повече от 15 години.

Припомняме, че Районният съд-Дупница призна Станимир Даскалов за отговорен в това, че на 08.02.2014 година към 17:30 часа, в Дупница, в игрална зала е развалил автомат марка „ Премиум Ве плюс Гаминатор”, като е счупил сензорния му екран на стойност 642,20 лв.. Станимир към този момент е осъждан и в този момент би трябвало да изтърпи наказването в затвор, при в началото непоколебим режим. Присъдата може да се апелира и стачкува в 15-дневен период пред Кюстендилски областен съд, в случай че това не стане тя ще бъде приведане в осъществяване и съгласно адвокати, тогава Димитров ще бъде издирван и в чужбина.

Това е следващият наказан от дупнишко, който съумява да се измъкне, най-малко на този стадий. В началото на годината от прокуратурата обявиха, че единствено за 2014 година има 6-ма, които са наказани, само че към момента не са открити, с цел да влязат в пандиза.

Още 5-ма с присъди от предходни години също към момента се търсят. Във вторник чиновници на РПУ Кюстендил откриха и задържаха един от тях, 59-годишен дупничанин, който бе разгласен за търсене с влезнала в действие присъда на Контрол на общоопасните средства (звено в МВР). Методи Мурджов, който е родом от Кочериново се укрива от закона от 2008 година, когато получава присъда от Районен съд Дупница от 9-месеца за осъществено ПТП. Преди това той е лежал 7-години в пандиза. Мурджов бе закаран незабавно в пандиза в Бобов дол.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР