Обявеният за общодържавно издирване Емил Великов, който избяга от сградата

...
Обявеният за общодържавно издирване Емил Великов, който избяга от сградата
Коментари Харесай

Хванаха беглеца от разградската полиция

Обявеният за общодържавно търсене Емил Великов, който избяга от постройката на ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград, е бил арестуван сред селата Острово и Брестовене към 22 часа през вчерашния ден, оповестяват от Апелативна прокуратура – Варна. 28-годишният дезертьор е бил разпознат от служители на реда по време на профилирана интервенция.
Очаква се днес да му бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение - „ задържане под стража “ по искане на Районната прокуратура в Разград.
Великов е с голям брой присъди. Последното си закононарушение направил през 2018 година, когато влезнал в непознато жилище, взел чанта с портфейл с 200 лева и дебитна карта със записан ПИН код, от която също изтеглил 200 лева. 
При задържането му за последното закононарушение на 14 януари, когато е трябвало да подпише протокола от разпита, на проверяващия служител на реда се наложило да излезе от кабинета и поверил Великов на собствен сътрудник. Тогава арестуваният излязъл от кабинета, минал край постовия служител на реда и напуснал постройката на полицията. Беглецът беше разгласен за общодържавно търсене, а в ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград стартира вътрешна инспекция.
Автор: Йорданка Калчева
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР