Обявеният за най-влиятелен аниматор в света в последната декада -

...
Обявеният за най-влиятелен аниматор в света в последната декада -
Коментари Харесай

Теодор Ушев към Слави: Оставка, мутро! Взимай си бездарните сценаристи и се омитай в Учиндол

Обявеният за най-влиятелен аниматор в света в последната декада - Теодор Ушев, е гневен на последните изяви на Слави Трифонов и хората към Дългия. Всъщност, емигриралият от дълго време в Канада исполин в изкуството разкри, че точно хора като Тифонов са повода да напусне родината и да се озове надалеч зад граница.

Ето какво написа Тео Ушев на стената си в обществената мрежа Facebook:

Навремето, през 97а, когато Канадският консул ме попита - "Защо искаш да емигрираш в Канада, откакто имаш толкоз сполучлива кариера в България? " му отговорих -

"Аз не съм стопански бежанец. Бягам от пошлостта, простотията и арогантността. " Една от аргументите да желая да се махна беше точно наличието на един изтъкнат, височък "аристократ на положителния усет ".

Чалгата и мутренското държание бяха в апогея си.

30 година пошлото, простащината и арогантността "образоваха " българския народ, от ефира на най-гледаните малките екрани, 2 пъти дневно.

Резултатът от това "образование " е налице. Днес имаме реколтата му.

30 година доста хора биехме камбаната против опростачването на ефира и интонационната среда. Въпреки всичко, стотици претенденти за популярност се надпреварваха да седнат на диванчето му и неудобно поемаха арогантното му държание и просташки смешки, всяка вечер, под звуците на кръчмарски оркестър и полуголи танцьорки.

Не ме интересува какъв екип ще има това държавно управление. Но в случай че бъде определено, ще бъда първият, който ще извика - "Оставка, мутро! Взимай си бездарните сценаристи и музиканти и се омитай с балета си в крайпътното заведение на Учиндол - където ви е мястото. "
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР