Обявеният за национално издирване, Кольо Илиев - собственик на фирма

...
Обявеният за национално издирване, Кольо Илиев - собственик на фирма
Коментари Харесай

Шефът на незаконното депо за отпадъци край Дупница сам се предал в полицията

Обявеният за национално търсене, Кольо Илиев - притежател на компания " Феникс Ресурс " ООД, се съобщи в полицията в Дупница преди броени минути съпроводен от неговия юрист.
От полицията издирваха Кольо Илиев в продължение на три денонощия. Повдигнато му е обвиняване за ръководство на боклуци по нерегламентиран метод, което заплашва живота и здравето на другите и предизвиква щета на околната среда.
Полиция и институции бяха в офиса на компанията за боклуци няколко дни поред, във връзка следствие на прокуратурата след огромния пожар в базата му, предизвикал вреди на мостово оборудване на Автомагистрала " Струма " за стотици хиляди левове.
Премиерът Бойко Борисов, персонално бе разпоредил на Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов и министъра на околната среда и водите Емил Димитров да се заемат със случая и извършат инспекция на мястото.
Илиев ще бъде заставен да отстрани към момента стоящите след огромния пожар първични материали, които са ситуирани върху общински парцел.
Въпреки опитите на екоинспектори и всевъзможни институции да го принудят да разчисти терена,Кольо Илиев не се явяваше,което принуди органите на реда да го разгласят за търсене.
Работници на противозаконното хранилище, останали без работа, излязоха на митинг в негова поддръжка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР