Обявеният за издирване автомобил Мерцедес А 140 също е бил

...
Обявеният за издирване автомобил Мерцедес А 140 също е бил
Коментари Харесай

Разкриха ги! Ето как са действали апашите, задигнали джипа н...

Обявеният за търсене автомобил " Мерцедес А 140 " също е бил краден. Той беше употребен от автоапашите Илиян Бабичката, Владо Македонеца и Ивайло Фаската като " работен " при кражбата на джипа на брачната половинка на президента Росен Плевнелиев - Деси Банова, в мол в София.

Припомняме, че при акция на Столична дирекция на вътрешните работи на Бъдни вечер са посетени по едно и също време три адреса в София и един в село Микрево. Един от обвинените за кражбата на лъскавото возило - Илиян Бабичката, е арестуван.

За общодържавно търсене са оповестени Владо Македонеца и Ивайло Фаската.

Автокрадците са съумели да отмъкнат първокласната кола посредством особено устройство, прикрито в раница, посредством което е прихванат сигнала от ключа на колата, заяви Българска национална телевизия. На черния пазар цената на четеца доближава близо 20 000 евро.

Камерите в подземния паргинг са снимали и крадения автомобила, с който е осъществено закононарушението на 18 декември.

При претърсвания в двора на къщата на арестувания е открита опожарена кола, търсена от Интерпол в Германия. Намерени са и телефони, ключове за коли и флаш памет укрита зад плочка в банята.
Свързани вести Задържаха крадеца, отмъкнал джипа на Плевнелиев. Издирват се още двама Задигнаха джипа на Плевнелиев пред очите на Деси Банова
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР