Обявеният вот на недоверие от страна на БСП предизвика широк

...
Обявеният вот на недоверие от страна на БСП предизвика широк
Коментари Харесай

ВОТЪТ НА НЕДОВЕРИЕ: БСП обвини Възраждане, че пази правителството

Обявеният избор на съмнение от страна на Българска социалистическа партия провокира необятен публичен интерес. Всеки ден с това държавно управление е гибелен за България. Въпреки гръмко декларираните обещания в изискванията на една геополитическа неустойчивост и препламващи спорове, рисковете за сигурността порастват, разясниха от Българска социалистическа партия.

Народният представител Атанас Зафиров уточни, че Има Такъв Народ са съгласни за вота на съмнение, съгласно тях не трябва да се губи нито ден, само че от " Възраждане " са получили отвод.

От Българска социалистическа партия упрекнаха " Възраждане ", че пази държавното управление и " му дават късмет да вреди на българските национални ползи ", тъй като счита, че по време на предизборна акция не е добре да има подобен избор.

Депутатът Румен Гечев съобщи, че от Българска социалистическа партия желаят България да има мощна войска, изключително в развиване на събитията в Украйна и Близкия изток.

" За огромно страдание десетилетия към този момент наред българската войска, Висш съдебен съвет и сухопътните и военноморски сили не се намират в положението, в което ние българите бихме желали да бъдат ", уточни той. Той разяснява още, че се подписват контракти, които съгласно него са извънредно неизгодни и пагубни за обособените войски на България.

Имам огромна убеденост, че подобен избор ще бъде сполучлив, съобщи депутатът Атанас Зафиров.

Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР